تبلیغات و ارزش گذاری‌ به‌ برند

یکی‌ از موارد ضروری‌ برای‌ موفقیت‌ کسب‌ و کارهای‌ اینترنتی‌ بازاریابی‌ آنلاین‌ است‌. روش های‌ متنوعی‌ برای‌ بازاریابی‌ آنلاین‌ تبلیغات وجود دارد که‌ با توه به‌ نوع کسب‌ و کارتان و بودجه‌ ای‌ که‌ برای‌ منظور در نظر گرفته‌ اید، میتوانید مواردی‌ را انتخاب کنید. برا مثال یکی‌ از روشهای‌ مرسوم بازاریابی‌ ایمیلی‌ است‌ که‌ بسیاری‌ از کسب‌ و کارهای‌ اینترنتی‌ از این‌ روش سود میبرند.البته‌ شما باید تاکتیکهای‌ مناسب‌ برای‌ هر روش از بازاریابی‌ آنلاین‌ را به‌ خوبی‌ بیاموزید تا بتوانید بازاریابی‌ آنلاین‌ موفقی‌ را تجربه‌ کنید .

برای‌ بیشتر دیده شدن در اینترنت‌ شما باید برندسازی‌ یعنی‌ کاری‌ کنید که‌ ارزش برند کسب‌ و کار شما در اینترنت‌ افزایش‌ پیدا کند. هر روزه شاهد افزایش‌ برندهای‌ اینترنتی‌ هستیم‌. همچنین‌ بسیاری‌ از شرکت‌ ها و برند های‌ معروف نیز علاوه بر روش های‌ بازاریابی‌ سنتی‌ به‌ طور گسترده از بازاریابی‌ آنلاین‌ نیز استفاده می‌ کنند. برای‌ موفقیت‌ شما باید نکات تاثیرگذار در زمینه‌ برندسازی‌ اینترنتی‌ را به‌ خوبی‌ بیاموزید.روش تحقیق‌ این‌ پژوهش‌ روش گردآوری‌ اطلاعات بوده، که‌ از این‌ طریق‌ اطلاعات مورد نیاز جمع‌ آوری‌ و مطالب‌ با استفاده از منابع‌ معتبر به‌ روش توصیفی‌ – تحلیلی‌ بیان شده است‌. ابزارهای‌ تحقیق‌ شامل‌ فیش‌ برداری‌ است‌.روش تحقیق‌ دراین‌ پژوهش‌ها بر اساس اهداف از انواع تحقیقات – کاربردی‌ و به‌ جهت‌ ماهیت‌ از نوع توصیفی‌ – تحلیلی‌ می‌ باشد.

مقدمه

تنها در حدود ده سال از فراگیر شدن و کاربرد برندینگ‌ گذشته‌ است‌ و میزان نفوذ این‌ تکنولوژی‌ در همین‌ مدت کوتاه به‌ حدی‌ است‌ که‌ نمیتوان زندگی‌ امروز را بدون آن تصور نمود. تفریح‌، ارتباط، آموزش، تجارت، حقوق و حتی‌ روابط‌ شخصی‌، از این‌ فناوری‌ متأثر شده و عرصه‌ جدیدی‌ در پیش‌ روی‌ افراد و شرکتها نمایان گردید. فناوری‌ نوین‌ اطلاعات و ارتباطات در حوزه تجارت، نه‌ تنها امکانات و تسهیلات متعددی‌ برای‌ شرکتهای‌ارائه‌ کننده محصولات و خدمات به‌ شیوه سنتّی‌ مهیا نموده و باعث‌ پیشرفت‌ چشمگیر آنان شد، بلکه‌ موجب‌ ایجاد بنگاههای‌ جدیدی‌ شد که‌ تنها به‌ ارائه‌ خدمات و سرویسها روی‌ شبکه‌ اینترنت‌ پرداخته‌ و یا به‌ طور موازی‌ در هر دو حوزه سنتی‌ و نوین‌ مشغول به‌ فعالیت‌ گردیدند. با گسترش اینترنت‌، نیازهای‌ جدید، منابع‌ جدید، محصولات جدید، نگرشها و راههای‌ جدید برای‌ کسب‌ و کار و همینطور ارزشهای‌ جدید برای‌ بنگاه و مشتری‌ به‌ وجود آمدند.

شرایط در دنیای امروز

در دنیای‌ رقابتی‌ امروز، شرکتها و سازمانهایی‌ قادر به‌ بقا هستند که‌ مدل کسب‌ و کار مناسب‌ تـری‌ را نـسبت‌ بـه‌ رقبـا انتخـاب نموده باشند. داشتن‌ مدل کسب‌ و کار و ارزیابی‌ مداوم آن یکی‌ از رموز برتری‌ در رقابت‌ است‌. یکی‌ دیگر از ویژگی‌های‌ عصر حاضر، دیجتالی‌ شدن بسیاری‌ از کسب‌ و کارها است‌. هر روزه کسب‌ و کارهـای‌ الکترونیـک‌ در اطراف ما و بر اساس مدلهای‌ مختلف‌ کسب‌ و کار الکترونیک‌ بوجود می‌آیند. در واقع‌ نکته‌ در اینجا است‌ که‌ بقا و موفقیـت‌ بـسیاری‌ از این‌ کسب‌ و کارها به‌ انتخاب صحیح‌ مدل کسب‌ و کار و ارزیابی‌ مداوم آن (با توجه‌ به‌ تغییرات محیط‌) بستگی‌ دارد.

تجارت و روشهای‌ کسب‌ و کار، یکی‌ از مهمترین‌ حوزه هایی‌ است‌ که‌ با به‌ کارگیری‌ فناوریهای‌ نوین‌ اطلاعاتی‌ و ارتباطی‌ و اینترنت‌ به‌ سرعت‌ و به‌ شدت تحت‌ تأثیر قرار گرفت‌. بسیاری‌ از روشهای‌ سنتی‌ کسب‌ درآمد متحول گشته‌ و روشها و ارزشهای‌ جدید فراوانی‌ نیز پا به‌ عرصه‌ وجود نهادند. مدل کسب‌ و کار یک‌ متد انجام کسب‌ و کار است‌ به‌ نحوی‌ که‌ توسط‌ آن شرکت‌ بتواند خود را حفظ‌ نموده و بقای‌ خود را تضمین‌ نماید، به‌ عبارت دیگر تولید درآمد کند.

فناوری‌ اطلاعات در بسیاری‌ از شئون زندگی‌ اجتماعی‌ و سازمانی‌ رسوخ کرده است‌.  در بازار پویا و رقابتی‌، سازمانها به‌ این‌ سطح‌ از نیاز رسیدهاند که‌ می‌بایست‌ نحوه تخصیص‌های‌ هزینه‌ای‌ و سرمایه‌ای‌ خود در امر فناوری‌ اطلاعات را در سطوح عالی‌ و استراتژیک‌ تعیین‌ نمایند. اما برای‌ اینکه‌ بتوان سطوح عالی‌ تخصیص‌ را معین‌ نمود لازم است‌ سازمان ابتدا وضعیت‌ جاری‌ خود را در حوزه آمادگی‌ الکترونیک‌ و در تعریف‌ دقیق‌ تر در حوزه کسب‌ و کار الکترونیک‌ مشخص‌ نموده و به‌ تعیین‌ عوامل‌ تأثیرگذار در رشد و توسعه‌ این‌ رویکرد با توجه‌ به‌ نوع خدمت‌ رسانی‌ خود بپردازد.

کسب‌ و کار الکترونیکی‌ پدیدهای‌ است‌ که‌ تحول همه‌ جانبه‌ در تمام ابعاد فعالیت‌های‌ تجاری‌ شرکت‌ها برای‌ دستیابی‌ به‌ تسهیل‌ تجاری‌ را می‌طلبد.  این‌ امر علاوه بر تحولات خرد که‌ در سطح‌ بنگاه اتفاق می‌افتد به‌ شدت مستلزم تحولاتی‌ در محیط‌ حاکم‌ بر شرکتهای‌ تجاری‌ و کشورهاست‌ که‌ به‌ نحو مؤثر می‌تواند بستر لازم را برای‌ توسعه‌ ملی‌ کسب‌ و کار الکترونیکی‌ در اختیار قرار دهد.کسب‌ و کار الکترونیکی‌ یکی‌ از مهمترین‌ ابزارهایی‌ است‌ که‌ امروزه با حرکتی‌ انقلابی‌ توانسته‌ است‌ حوزه تجارت و اقتصاد را متحول و تجدید نماید. توسعه‌ کسب‌ و کار الکترونیکی‌ و تأثیری‌ که‌ بر مزیت‌های‌ رقابتی‌ سازمانها و کشورهای‌ جهان داشته‌ است‌، نقش‌ این‌ ابزار را در توسعه‌ اقتصادی‌ تاحد زیادی‌ نمایان می‌سازد. لذا، بهره مندی‌ از این‌ ابزار در ارتقای‌ توسعه‌ اقتصادی‌ در کشور، مستلزم برنامه‌ ریزی‌ هماهنگ‌ علمی‌ در راستای‌ توسعه‌ منسجم‌ و یکپارچه‌ آن می‌باشد. تحقیقات و به‌ طور کلی‌ تفکر علمی‌ در جریان توسعه‌ کسب‌ و کار الکترونیکی‌ از الزامات لاینفک‌ روند توسعه‌ آن می‌باشد.

این‌ نوع کسب‌ و کار به‌ عنوان یکی‌ از زیر مجموعه‌های‌ فناوری‌ اطلاعات و ارتباطات در دهه‌ گذشته‌ رشد بالایی‌ را تجربه‌ کرده است‌. به‌ طوری‌ که‌ رویکرد سیاست‌ اکثر مؤسسات تجاری‌ در پذیرش و به‌ کارگیری‌ کسب‌ و کار الکترونیک‌ در جهت‌ ورود به‌ بازارهای‌ جهانی‌ و جذب مشتریان جدید و مؤثر و کارا در این‌ راستاست‌. اما به‌ کارگیری‌ کسب‌ و کار الکترونیک‌ در فعالیت‌های‌ تجاری‌ نیازمند توجه‌ به‌ یک‌ سری‌ عوامل‌ درونزا و برونزای‌ تأثیرگذار بر آن است‌. به‌ طوری‌ که‌ توجه‌ بنگاههای‌ تجاری‌ به‌ این‌ عوامل‌ و برنامه‌ریزی‌ در جهت‌ استفاده مطلوب از فناوری‌ کسب‌ و کار الکترونیک‌ ضمن‌ آنکه‌ موفقیت‌ بهره برداری‌ از آن را تضمین‌ خواهد کرد، زمینه‌ رشد بنگاههای‌ استفاده کننده را نیز فراهم‌ می‌کند.

کسب‌ و کار الکترونیک‌ برند به‌ مفهوم کلی‌ شامل‌ به‌ کارگیری‌ فناوری‌های‌ جدید برای‌ برقراری‌ ارتباطات زنجیرهای‌ بین‌ سازندگان، فروشندگان، عرضه‌ کنندگان و به‌ طور کلی‌ ارایه‌ دهندگان کالا و خدمات از یک‌ سو و خریدار و مصرف کننده و یا به‌ طور کلی‌ مشتری‌ از سوی‌ دیگر است‌ و نتیجه‌ آن اتخاذ تصمیم‌های‌ بهتر، بهینه‌ سازی‌ کالا و خدمات، کاهش‌ هزینه‌ها و گشودن کانالهای‌ جدید است‌.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *