اهمیتی که تحقیقات بازار برای برندها دارد

تحقیقات بازار مستلزم شناخت دانش بازار شماست. سپس از این دانش برای تقویت تصمیم گیری آگاهانه استفاده می شود. اطلاعات ارائه شده توسط تحقیقات بازار منعکس کننده روندهای فعلی است و بنابراین در هدایت شرکت ها برای برداشتن گام های صحیح موثرتر است. این یک مکانیسم محتاطانه است که دانش مناسب را به شرکت ها می دهد و بدون آن، شرکت ها فقط در تاریکی عکس می گیرند. بنابراین بیایید بفهمیم که تحقیقات بازار دقیقاً چیست و چقدر برای یک برند مهم است.

تحقیقات بازار چیست؟

تحقیقات بازار فرآیند جمع‌آوری داده‌های مرتبط از یک گروه هدف از افراد است که به عنوان منبع اطلاعاتی برای یک موضوع خاص با استفاده از ابزارهای مختلف تحقیقات بازار، مناسب و واجد شرایط هستند. روش‌هایی وجود دارد که سازمان‌ها برای جمع‌آوری داده‌های دقیق مناسب می‌دانند که به بهترین وجه در خدمت انگیزه آنها باشد.

این نوع تحقیق طرحی از شرایط بازار و طرز فکر مصرف کننده می دهد. این به برندها کمک می کند تا بفهمند مشتریان چه چیزهایی را دوست دارند و چه جنبه هایی را ترجیح نمی دهند. این تحقیق شامل انواع مختلفی است که بر اساس ماهیت مطالعه متفاوت است:

تحقیقات مرتبط با برند:

چه یک برند تازه راه‌اندازی شده باشید یا یک نام صنعتی بزرگ، درک اینکه مشتریان شما چگونه تصویر برند شما را می‌بینند و درک می‌کنند برای برنامه‌ریزی تاکتیک‌های بازاریابی و پیام‌رسانی بسیار مهم است. تحقیقات مربوط به برند دیدگاه مشتری برند را تجزیه می کند و آن را برای هر بخش بازار مطالعه می کند. سوالاتی را مطرح می کند که به دریافت بینش در مورد ویژگی های برند مانند تصویر، شخصیت، یادآوری و طنین کمک می کند. این به برندها کمک می کند تا موقعیت برند را به گونه ای تغییر دهند که برای مخاطب هدف جذاب باشد.

تحلیل رقابتی :

به عنوان یک برند، برای شما ضروری است که عملکرد خود را در مقابل رقبای خود بررسی کنید. تحقیقات رقابتی به برندها اطلاعاتی در مورد اثربخشی شیوه‌های فعلی، استراتژی‌ها و روش‌های اتخاذ شده توسط سایر برندها، معیارسنجی، توزیع سهم بازار و سایر دانش‌های ارزشمند ارائه می‌دهد. این به برند کمک می کند تا با سرپیچی از رقبای اصلی و آینده صنعت، جایگاه رقابتی قوی تری را حفظ کند.

تحقیقات مشتری:

حفظ تجربه مشتری به عنوان یک اولویت ضروری است. تحقیقات بازاریابی مرتبط با مشتری به برندها کمک می کند تا با درک نیازها، خواسته ها، انتظارات، انگیزه ها و موارد دیگر مشتری محور شوند. سپس از این دانش برای تقسیم مشتریان به گروه‌های کوچک بر اساس شباهت‌ها و تفاوت‌ها استفاده می‌شود و به برندها اجازه می‌دهد تا نیازهای فردی را برآورده کنند. می توان آن را با استفاده از ابزارهای مختلف نظرسنجی آنلاین پیاده سازی کرد. این تحقیق در مورد ترجیحات مشتری و اینکه برند تا چه حد به این ترجیحات نزدیک است، می پردازد. بر این اساس، برندها پیشنهادات و خدمات خود را متناسب با مشتری تغییر می دهند و در نتیجه وفاداری را توسعه می دهند.

چرا یک برند باید تحقیقات بازار را انجام دهد؟

ایده پشت هر تحقیق بازار ساده است: هرچه مشتریان خود را بهتر بشناسید و درک کنید، بهتر می توانید به آنها خدمات ارائه دهید. اما بسیاری از سازمان ها نقشی را که تحقیقات بازار ظریف در موفقیت کسب و کار ایفا می کند نادیده می گیرند. بنابراین در اینجا فهرستی از دلایلی وجود دارد که باید برای تشویق یک سازمان به سرمایه گذاری و انجام تحقیقات منظم بازار کافی باشد.

تمرکز بر مشتری:

در هر صنعتی، مشتری پادشاه است. مشتریان از برندها انتظار دارند که تعامل دو طرفه با آنها داشته باشند. به این ترتیب مشتریان می‌توانند ایده‌ها و پیشنهادات خود را به شیوه‌ای که آشکارا توسط برند پذیرفته و اجرا شود، به اشتراک بگذارند. این واقعیت که برندها در جستجوی نیازها، ادراکات، ایده‌ها و انگیزه‌های مشتری تلاش مضاعف می‌کنند، باعث می‌شود مشتری احساس کند که برندها به چیزی بیش از درآمد خود علاقه دارند. با استفاده از نرم‌افزار نظرسنجی همه‌کانال، بازخورد مشتریان را در کانال‌های متعدد دریافت کنید. همه اینها به ایجاد یک پایگاه مشتری وفادار کمک می کند زیرا مشتریان احساس احترام و ارزش می کنند.

هیچ راه بهتری برای درک بهتر مشتریان هدف برای کمک به ایجاد یک تجربه مشتری یکپارچه وجود ندارد. هرچه رسیدن به هدف نهایی برای مشتریان شما آسان تر باشد، احتمال اینکه برند شما را حفظ کنند و تبلیغ کنند، بیشتر می شود.

حفظ مزیت رقابتی:

نمونه‌هایی از پاپا جان در ایالات متحده آمریکا یا دانکین دونات در هند باید کافی باشد تا نیاز به درک مکان بازار محلی یا سطح بالای شما را ضروری سازد. برندها باید مراقب رقبایی باشند که می‌خواهند با تقویت شیوه‌های کسب‌وکار خود، سهم بازار را به‌دست آورند، به‌گونه‌ای که آنها را برای مشتری جذاب‌تر و بادوام‌تر کند. ایده پشت تجزیه و تحلیل رقابتی این است که روش ها و بهترین شیوه ها را به عنوان معیار صنعت برجسته کند و بر این اساس برای جلوگیری از از دست دادن مشتریان سازگار شود. علاوه بر این، در بازارهای امروز کمبود رقابت وجود ندارد.

هر یک از این برندها USP مخصوص به خود را برای جذب مشتریان از گروه های هدف مربوطه دارند. برندها باید تعادلی بین ارزش هایی که به مشتریان خود ارائه می دهند ایجاد کنند تا تجربه مشتری جامعی را ارائه دهند که صرفاً مبتنی بر تحقیقات بازار است.

ارزیابی بازاریابی:

تلاش‌های بازاریابی و تبلیغاتی شما باید با شخصیت برند شما مطابقت داشته باشد و همچنین اطمینان حاصل شود که مشتریان با محتوا همخوانی دارند. برای این کار، برندها می توانند تحقیقات بازار را انجام دهند تا دقیقاً بفهمند ترافیک مخاطب در کجا حداکثر است و احتمالاً مؤثرتر است. کمپین های بازاریابی را می توان برای یافتن احساسات مخاطبان و اصلاح پیام ها برای به حداکثر رساندن کارایی آزمایش کرد. همچنین لازم نیست که مشتریان شما به میزان مساوی در تمام کانال های ارتباطی موجود حضور داشته باشند. تحقیقات بازار کمک می‌کند تا دقیقاً رسانه و کانالی را که مشتریان ترجیح می‌دهند، مشخص کنیم تا بتوان بازاریابی را به گونه‌ای هدایت کرد که به دستیابی به مشتریان هدف کمک کند.

تست مفهوم:

توسعه ایده‌ها، محصولات و خدمات بر اساس دانش بازار پرسنل برند یک راه عالی برای شروع است، اما نه یک فرآیند بی‌خطر که موفقیت بازار را تضمین می‌کند. هنگامی که یک نام تجاری مفهومی برای ارائه دارد، همیشه یک رویکرد تصفیه شده برای آزمایش این است که آیا بازار واقعاً برای راه اندازی برند آماده یا هیجان زده است.

در طول توسعه و یا حتی زمانی که محصول نهایی آماده است، بهتر است با ارزیابی واکنش بازار بر اساس پاسخ یک گروه نمونه از مردم، این مفهوم را آزمایش کنید. این گروه نمونه به‌طور دقیق انتخاب شده‌اند تا شبیه گروه هدفی از مشتریانی باشند که برند این مفهوم را برای آنها طراحی کرده است. به این ترتیب برند می تواند به روشی دقیق ارزیابی و بهبودها را انجام دهد.

سازگاری با شرایط متغیر بازار:

شرایط بازار و ترجیحات مشتری راکد نمی مانند. اگر مشتری محصول شما را 5 سال پیش ترجیح داده باشد، اگر برند شما مطابق با پویایی بازار تغییر نکند، احتمال بیشتری وجود دارد که به دنبال چیزی متفاوت باشد. تنها از طریق تحقیقات منظم بازار است که یک برند به روز می ماند و با شرایط در حال تغییر سازگار می شود.

به این ترتیب برندها در نحوه عملکرد خود منسوخ نمی شوند و می توانند نیازهای فعلی مشتریان را برآورده کنند. تجزیه و تحلیل روندها حتی به روندها و اقدامات قبلی اشاره می کند که دیگر ارزش سرمایه گذاری در آنها را ندارند. بنابراین، منابع به شیوه ای بهینه استفاده می شوند و در عین حال اطمینان حاصل می شود که مشتریان از انتخاب برند خود راضی می مانند.

شناسایی تهدیدها و فرصت ها:

بررسی بازار برای اشاره به تهدیدها و فرصت‌ها یکی دیگر از مزایای مهم تحقیقات بازار است. ابزارهایی مانند تجزیه و تحلیل SWOT برای شناسایی و استفاده از فرصت ها قبل از رقابت و همچنین درک تهدیدها از طریق سیگنال های هشدار اولیه استفاده می شود. برندها می توانند استراتژی بهینه ای برای استفاده از فرصت ها و ایجاد تغییرات برای مقابله با تهدیدها اتخاذ کنند. استفاده از فرصت‌ها می‌تواند به برند در گسترش و رشد فراتر از حضور فعلی‌اش کمک کند. آنها همچنین می‌توانند با اجتناب از چالش‌های نامشخص از طریق تحقیقات منظم بازار، از از دست دادن سهم بازار جلوگیری کنند.

افزایش آگاهی:

مشتریان گاهی اوقات ویژگی های خاصی از یک محصول، خدمات یا هر پیشنهاد دیگری را که برند ارائه می دهد از دست می دهند. در حین انجام تحقیقات بازار است که نه تنها مشتریان می توانند دانش خود را در مورد برند و محصولات آن افزایش دهند، بلکه حتی برندها نیز می توانند دیدگاه مشتری را به شیوه ای جامع درک کنند.

مشتری می تواند با در نظر گرفتن کل اطلاعات مربوط به مفهوم مورد آزمایش، خود را کاملاً بیان کند. افزایش میزان آگاهی مشتریان نیز باعث می شود که به دلیل افزایش شفافیت، به برند اعتماد کنند. این باعث می شود اطلاعات جمع آوری شده قابل اعتماد و قابل اجرا باشد. این برند پس از به دست آوردن بینشی در مورد روانشناسی مشتری کنار می رود در حالی که مشتری از آنچه با آن درگیر است آگاه تر می شود. برد – برد

ایده اصلی پشت تحقیقات بازار، درک بهتر صنعت و افرادی است که برند به طور منظم با آنها سروکار دارد. این درک با تغییر زمان و تکامل فن‌آوری‌ها و شیوه‌های جدید همچنان در حال تغییر است و لازم است تحقیقات بازار صرف نظر از ماهیت کسب‌وکارشان به عادت تبدیل شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *